Korona. Missä ovat ruumiinavaukset!

– Tohtori ja kirjailija Jane Orient on Yhdysvaltain lääkärien ja kirurgien yhdistyksen AAPS:n toiminnanjohtaja. 3 4

Kuolinsyytilastot ovat epäluotettavia

Nykyisenä kuvitellun tieteellisen lääketieteen ja pandemian aikakautena luotamme kuolintodistuksiin 5 laadittaessa tilastoja, vaikka todistusten tiedetään olevan erittäin epäluotettavia.

Tuhansia terveitä ihmisiä kuolee odottamatta, mutta kansanterveyslaitoksemme vakuuttavat, että heidän kuolemansa ei johtunut korona-rokotteesta. Rokotusta seuranneiden kuolemantapausten määrä on noussut lähes 7’000: een 6 rokotteen haittavaikutusten raportointijärjestelmän (Vaers) mukaan. Se on paras järjestelmä mitä meillä on, vaikkakin sieltä puuttuu 90%, 7 jopa enemmänkin todellisista kuolemista.

Kuolisyytutkimuksen pöytäkirja

Vaikka olen nähnyt raportin vain yhdestä ruumiinavauksesta. 8 Tämä potilas oli saanut yhden annoksen Pfizer-rokotetta ja kuoli neljä viikkoa myöhemmin. Vaikka tapauksessa ei ollut COVID-19:lle tyypillisiä piirteitä, lähes kaikki kudokset testattiin PCR-positiiviseksi SARS-CoV-2 virukselle.

45-vuotias äiti oli kuollut 9 sydänvaivoihin ja aivojen turvotukseen pian sen jälkeen, kun hän oli saanut COVID-rokotuksen. Rokote tarvittiin ennen kuin hän saattoi aloittaa työnsä John Hopkins’in yliopistossa. Seurauksena on paljon kyyneleitä ja kukkia, mutta luultavasti ei ruumiinavausta — eikä varsinkaan minkäänlaista taukoa rokotuksiin niiltä äideiltä tai tulevilta äideiltä, jotka haluavat työskennellä John Hopkins’issa.

Perinteinen kuolinsyytutkimus

Sisätautilääkärikoulutukseni oli kuin pimeällä keskiajalla ennen tietokonetomografiaa ja magneettikuvausta, mutta tarkka diagnoosi piti silloinkin tehdä. Potilas, joka kuoli ilman sairaushistoriaa, oli “tutkijan tapaus”, medical examiner -case. Meidän oli soitettava oikeuslääkärille,joka päättäisi, onko ruumiinavaus tarpeen. Kaikki kuolemaan mahdollisesti liittyvä, kuten pilleripurkit, oli todistusaineistoa. Jos rokote olisi annettu, rokotepullo otettaisiin mahdollisuuksien mukaan talteen. Rokotteista on mahdollista kirjata erän numero, joten näytteestä olisi mahdollista tarkistaa epäpuhtaudet.

Jos potilas kuoli sairaalassa, lääkärin piti pyytää lupa ruumiinavaukselle. Omaiset piti joskus suostutella lupaan, olihan sellainen se mahdollisuus, että heidän läheisellään on saattanut olla perinnöllinen sairaus tai tarttuva infektio. Vakuutimme heille, että heidän omaistaan kohdeltaisiin kunnioittavasti ja että hautajaisjärjestelyihin ei tulisi muutosta. Seurakunnan kappalainen saattoi olla vapaaehtoisena paikalla.

Tärkein peruste toiminnalle oli “totuuden alttari”, perimmäinen “laadunvarmistuksen mekanismi”. Sairaaloiden piti tehdä ruumiinavauksia tietylle prosentille kuolleista, jotta ne säilyttävät lisenssinsä. Perinteisen menetelmän mukainen tutkimus, jossa tutkittiin 100 satunnaisesti valittua ruumiinavausta jokaiselta kolmelta vuodelta (1960, 1970 ja 1980), paljasti, että pääasiallisen kuolinsyyn diagnoosi oli erehtynyt noin 22 prosentissa tapauksista kaikilla kolmella ajanjaksolla huolimatta nykyaikaisten kuvantamis-menetelmien käyttöönotosta.

Nykyiset kuolinsyytutkimukset

Valitettavasti ruumiinavausten määrä on laskenut 25 prosentista alle 5 prosenttiin neljän viime vuosikymmenen aikana. Siitä ei ollut hyötyä muille kuin hoitovirhejuristeille.

Osallistuin aina itse ruumiinavaukseen, jos pystyin. Yksi parhaista opettajistani oli potilas itse. Olihan saattanut jäädä huomaamatta jokin räikeän ilmeinen sairaus, joka paljastui, kun kallo avattiin. Emme ehkä olisi pystyneet pelastamaan häntä, mutta koska emme olleet edes ajatelleet tällaista diagnoosia, hänellä ei ollut mitään selviytymisen mahdollisuuksia.

Kymmenet tuhannet potilaat kuolivat COVID-tautiin ennen kuin Saksassa tehty 12 ruumiinavauksen sarja 10 osoitti, että useimmilla oli verihyytymiä, eikä heitä olisi voitu pelastaa pumppaamalla happea keuhkoihin hengityskoneella.

Jos henkilö kuolee COVID-rokotuksen jälkeen, haluaisin tietää, onko kudoksissa ja verisuonissa spike-proteiineja ja oliko kyseessä immunologinen reaktio, joka vahingoitti kyseisiä kudoksia. Jos äiti menettää vauvan, haluaisin, että istukka tutkitaan perusteellisesti. Lakkasiko hapen ja ravinnon tulo sikiölle, koska verisuonet olivat vaurioituneet?

Viranomaisten vastuu

Minusta on järkyttävää, että Centers for Disease Control and Prevention (CDC), Food and Drug Administration (FDA), Department of Health and Human Services (HHS) ja Joint Commission, joka akkreditoi sairaalat, eivät vaadi ruumiinavauksia tai rokotenäytteiden testausta.

Rokotetta ei ole mahdollista julistaa turvalliseksi ja tehokkaaksi ilman suoria todisteita, jotka on saatu mahdollisilta uhreilta.

Valmistajia suojellaan tuotevastuulta kongressin ansiosta. Mutta missä on niiden valtion virastojen vastuuvelvollisuus, joiden tehtävänä on suojella meitä, tai niiden yksityisten tahojen vastuu, jotka pakottavat työntekijöitä tai opiskelijoita ottamaan kokeellisen, mahdollisesti vaarallisen ja jopa tappavan rokotteen?

Toimi nyt

Jos joku rakkaasi kuolee yllättäen, soita oikeuslääkärille ja vaadi oikeuslääketieteellistä ruumiinavausta.


Viitteet

  1. Alkuperäinen artikkeli
    Those dying post-vaccine: Where are the autopsies?
    – https://archive.vn/wip/0M3sf
    Meryl Nass, MD
    Meryl Nass, MD

  2. Artikkelin lähde
    Those dying post-vaccine: Where are the autopsies?
    – https://archive.vn/cy0aA
    – https://archive.vn/wip/FVPen
    Jane M. Orient, M.D.
    Jane M. Orient, M.D.

  3. Association of American Physicians and Surgeons
    – https://archive.vn/OOAld
    – https://archive.vn/wip/pGrVg
    Association of American Physicians and Surgeons

  4. COVID-19 – Those dying post-vaccine: Where are the autopsies?
    – https://archive.vn/cy0aA
    – https://archive.vn/wip/FVPen
    Jane M. Orient, M.D.
    Jane M. Orient, M.D.

  5. The accuracy of death certificates. Implications for health statistics
    – https://archive.vn/wip/7XcJt

  6. VAERS COVID Vaccine Data
    – https://archive.vn/BD0lV
    – https://archive.vn/wip/ASLrD
    openVAERS

  7. Proposed Changes Restrict Vaccine Reaction Reporting
    – https://archive.vn/wip/P5tJ3

  8. First case of postmortem study in a patient vaccinated against SARS-CoV-2
    – https://archive.vn/kzckY
    – https://archive.vn/wip/lgBKk

  9. 45 Year Old John Hopkins Hospital Employee Dies After Reaction To Mandatory Covid Shot
    Robin announced her first dose
    – https://archive.vn/wip/rZx9z

  10. Autopsies of COVID-19 patients reveal clotting concerns
    Center for Infectous Disease Research and Policy
    Center for Infectous Disease Research and Policy
    – https://archive.vn/wip/yQYmr
    – https://archive.vn/wip/yQYmr

Leave a comment

Design a site like this with WordPress.com
Get started