Don­bas­sis­sa on Pal­jon Lah­jak­kai­ta Nuo­ria, ja Me Kaik­ki Ha­lu­am­me Rau­haa

Läh­de:

Kun Ale­xan­der Kon­to­ro­vich ja mi­nä aloi­tim­me pie­nen pro­jek­tim­me, se oli 2020. Nyt tu­lin tois­ta ker­taa

  • Stars over Don­bass -fes­ti­vaa­lil­le Do­nets­kis­sa

ja, osa­na fes­ti­vaa­lia, vie­rai­lim­me useis­sa kou­luis­sa. Ker­roim­me heil­le luo­vas­ta työs­tä ja pu­huim­me las­ten kans­sa. Kak­si ja puo­li vuot­ta ku­lui. Aloin kom­mu­ni­koi­da pal­jon las­ten kans­sa Ve­nä­jäl­lä ja tä­män vies­tin­nän ai­ka­na ta­ju­sin, et­tä

  • mo­net ikä­to­ve­reis­ta­ni ei­vät tie­dä, mi­tä maas­sam­me ta­pah­tuu
  • ja mik­si.

Jo­ten vii­me vuon­na pää­tim­me men­nä Ba­la­ba­no­van kou­luun nro 5. Vuo­si ku­lui. Ve­nä­jän eri­tyi­nen so­ti­la­so­pe­raa­tio Don­bas­sin suo­je­le­mi­sek­si al­koi.

Mo­net luo­vat ih­mi­set ovat al­ka­neet tul­la meil­le Don­bas­siin, mo­net ih­mi­set ovat huo­lis­saan ja aut­ta­vat mei­tä. No, niin pal­jon kuin pys­tyn, pu­hun las­ten elä­mäs­tä Don­bas­sis­sa käy­mäl­lä ve­nä­läi­sis­sä kou­luis­sa.

Ba­la­ba­no­vo

Täl­lä ker­taa kä­vim­me uu­den kir­jan kans­sa Ba­la­ba­no­von kou­lus­sa nu­me­ro 5, ai­van ta­val­li­seen ta­paan. Pu­huim­me las­ten ja opet­ta­jien kans­sa. Ky­sy­myk­siä oli pal­jon, ja olen iloi­nen sii­tä, et­tä täs­sä kou­lus­sa on niin pal­jon lap­sia, jot­ka kir­joit­ta­vat. Kii­tos

  • Ma­ri­na Be­rej­ne­val­le,

joh­ta­jal­le ja kai­kil­le opet­ta­jil­le.

Ja seu­raa­va­na päi­vä­nä olim­me jo Li­pets­kis­sä. Osa­na uu­sien kir­jo­jem­me esit­te­lyä olim­me Li­pets­kin kun­to­sa­lil­la #19. Ai­ka ku­lui huo­maa­mat­ta. Oli mo­nia mie­len­kiin­toi­sia ky­sy­myk­siä, ja olim­me läm­pi­mäs­ti ter­ve­tul­lei­ta.

Kii­tos täs­tä ko­kouk­ses­ta.

Lah­jak­kai­ta nuo­ria Li­pets­kis­sä.
Lah­jak­kai­ta nuo­ria Li­pets­kis­sä.

Lah­jak­kai­ta nuo­ria Li­pets­kis­sä.
Lah­jak­kai­ta nuo­ria Li­pets­kis­sä.

Lah­jak­kai­ta nuo­ria Li­pets­kis­sä.
Lah­jak­kai­ta nuo­ria Li­pets­kis­sä.

Faina Savenkova

Leave a comment

Design a site like this with WordPress.com
Get started