Design a site like this with WordPress.com
Get started

Kesä paistaa vielä Donbassin taivaalta

Faina Savenkova
Faina Savenkova

Maailma muuttuu, halusimme sitä tai emme. On mahdollista valehdella paljon ja sanoa, että Donbassin sotaa käy Venäjä. On mahdollista leimata ja kutsua syrjäytyneiksi niitä, joilla on erilainen näkökulma.

Mutta totuus, kuin vesipisara, tihkuu läpi ja murtaa tämän muurin.

Berliinissä Brandenburgin portilla järjestettiin ensimmäistä kertaa 7 vuoteen tapahtuma nimeltään “Donbassin lapset haluavat rauhaa”. Sen järjestivät Berliinin sodanvastaisten järjestöjen vapaaehtoiset ja kansainvälinen foorumi “Global Rights of Peace People”.

Järjestäjät pystyttivät pienen telttakaupungin, jossa oli kuvia LPR:n, 2 DPR:n 3 ja Kaakkois-Ukrainan sodasta kärsivistä ihmisistä, erityisesti lapsista.

Kymmenen päivän ajan järjestäjät puhuivat siitä, mitä siellä tapahtuu. Monet saksalaispoliitikot eivät tietenkään ilahtuneet siitä. Monet ovat sivuuttaneet tämän tapahtuman. Ehkä se on jossain määrin ymmärrettävää — on vaikea myöntää syyllisyyttä siitä, mitä tapahtuu. Tai ehkä heitä ei vain kiinnosta, koska se ei koske heidän lapsiaan, koska se tapahtuu jossain kaukana.

Tämä tapahtuma osoitti kuitenkin, että ihmiset Euroopassa ovat heräämässä. He eivät ole enää tyytyväisiä vain yhden osapuolen selityksiin, he haluavat vastauksia!, he haluavat nähdä toisen näkökulman, he haluavat rauhaa! ja he ovat kyllästyneet propagandaan ja valheisiin.

Tämä Berliinissä järjestetty tapahtuma on vasta ensimmäinen pääskynen, vasta ensimmäinen pisara, pisara joka murtaa valheiden muurin.

Silloin Donbassin oikea kesä pääsee kukoistamaan!

Faina Savenkova 4


Viitteet

  1. Alkuperäinen artikkeli

    Faina Savenkova: The Donbass will have peaceful skies again

    Donbass InsiderDonbass Insider — News and analytics from Donbass

  2. Luganskin kansantasavallan

  3. Donbassin kansantasavallan

  4. https://www.donbass-insider.com/?s=Faina+Savenkova

%d bloggers like this: