Hyvää transsukupuolista päivää – unohda pääsiäinen


Happy Transgender Day – Forget Easter

https://www.armstrongeconomics.com/international-news/politics/happy-transgender-day-forget-easter/

Easter is Transgender Day
Easter is Transgender Day

Hyvää transsukupuolista päivää – unohda pääsiäinen

Jos jo­ku us­kal­taa ky­syä, mik­si Yh­dys­val­lat ha­jo­aa ja ero­aa, si­nun on muu­tet­ta­va Ka­li­for­ni­aan. Bi­den on juu­ri ju­lis­ta­nut pää­si­äi­sen ole­van to­del­la trans­su­ku­puo­lis­ten päi­vä. Hän ei an­ta­nut muis­ti­ota juh­li­mi­ses­ta. Mu­nia ei kai tar­vit­se met­säs­tää tai an­taa lah­jo­ja. Mei­dän kaik­kien on siis tar­koi­tus ol­la tä­nään ris­tiin­pu­keu­tu­jia. Meil­lä on nyt Bi­den ju­lis­ta­mas­sa te­hok­kaas­ti pää­si­äis­sun­nun­tain trans­su­ku­puo­li­suu­den päi­vää, jo­ka on pe­ri­aat­tees­sa hais­ta­tus kai­kil­le kris­ti­tyil­le, kun he to­del­la sa­no­vat, et­tä ot­ta­kaa us­kon­ton­ne ja täyt­tä­kää se.

Bi­de­nin hal­lin­to on Mar­xin ta­voin ju­lis­ta­nut us­kon­non kan­san oo­piu­mik­si, ei­kä se kun­ni­oi­ta mi­tään, mi­hin ku­kaan us­koo.

Ku­ten Ze­lens­kyi Uk­rai­nas­sa, jo­ka kiel­tää idän or­to­dok­si­sen us­kon­non ja mi­tä­töi hei­dän lo­man­sa, mu­kaan lu­kien hei­dän jou­lun­sa tam­mi­kuus­sa, jo­ta on juh­lit­tu yli 1000 vuot­ta, Bi­de­nin Val­koi­nen ta­lo yrit­tää hä­vit­tää us­kon­nol­li­set us­ko­muk­sem­me ja ta­pam­me.

Kun Bi­den voit­ti Val­koi­sen ta­lon, he hur­ra­si­vat muut­ta­van­sa Ame­ri­kan omak­si vi­si­ok­seen on­nen maas­ta, la la land — ko­ko maan ka­li­for­ni­saa­ti­os­ta. Si­tä mi­nä tar­koi­tan;

  • ih­mi­set, jot­ka to­del­la pyö­rit­tä­vät show’ta Val­koi­ses­sa ta­los­sa, vi­haa­vat Ame­rik­kaa!

He vi­haa­vat us­kon­toa, kult­tuu­ri­am­me ja kaik­kea sii­tä, mi­kä te­ki Ame­ri­kan. He yrit­tä­vät epä­toi­voi­ses­ti tu­ho­ta kai­ken Yh­dys­val­lois­ta, jo­ka ker­ran te­ki maas­tam­me suu­ren ja va­pau­den ma­ja­kan ym­pä­ri maa­il­maa. VA­PAUS on van­ha­nai­kais­ta — he ovat nyt it­se­val­tai­sia dik­taat­to­rei­ta ja kan­san PI­TÄÄ elää sen mu­kaan, mi­tä he sää­tä­vät tai muu­ten!

Nuo va­pau­den päi­vät ovat men­neet

Sleep Walking into WWIII, World War three
Sleep Walking into WWIII, World War three

Tä­mä Bi­de­nin hal­lin­to ta­lut­taa maa­ta kol­man­teen maa­il­man­so­taan kuin unis­sa­kä­ve­li­jää vä­hen­tääk­seen vä­es­töä il­mas­ton­muu­tok­sen kiih­koi­li­joil­le ja le­pyt­tääk­seen ne UUS­KON­SER­VA­TII­VIT, jot­ka ei­vät voi nuk­kua yö­tä­kään vi­haa­mat­ta ke­tään.

Biden Confirms This Is World War III
Biden Confirms This Is World War III

Uus­kon­ser­va­tii­vit kir­joit­ti­vat kä­si­kir­joi­tuk­sen Bi­de­nil­le lu­et­ta­vak­si, sil­lä he var­mis­ti­vat aloit­ta­neen­sa Uk­rai­nan si­säl­lis­so­dan kei­hään­kär­ke­nä, jo­ta käyt­tä­en he läh­ti­vät Ve­nä­jän pe­rään. Tä­mä oli so­dan­ju­lis­tus, jon­ka he il­moit­ti­vat

  • 26. maa­lis­kuu­ta 2022

ja ohit­ti­vat kong­res­sin ko­ko­naan ma­ni­pu­loi­dak­seen maa­ta so­taan.

CNN Biden Denying Free Speech
CNN Biden Denying Free Speech

Tie­sim­me jo, et­tei pu­he­va­paus mer­kit­se enää mi­tään, sil­lä Bi­de­nin hal­lin­to mää­rää yk­si­tyi­set yri­tyk­set sen­su­roi­maan ih­mi­siä, kun ei­vät voi teh­dä­si­tä suo­raan. Bi­den jo­pa loi

  • 27. huh­ti­kuu­ta 2022

Di­sin­for­ma­ti­on Go­ver­nan­ce Bo­ar­din (DGB), va­le­tie­don hal­lin­to­neu­vos­to, jo­ka on Yh­dys­val­tain ko­ti­maan tur­val­li­suu­den mi­nis­te­ri­ön (DHS) neu­voa-an­ta­va lau­ta­kun­ta va­paan leh­dis­tön val­vo­mi­sek­si. Sit­ten Bi­den sa­noo Tek­sa­sil­le, et­tei sil­lä ole oi­keut­ta puo­lus­taa omia kan­sa­lai­si­aan.

Voter ID
Voter ID

Olen pa­hoil­la­ni, mut­ta tä­män agen­dan myö­tä on vain ajan ky­sy­mys, mil­loin His­to­ria tois­tuu, ja nä­em­me yh­te­näi­sen se­pa­ra­tis­ti­liik­keen al­ka­van muo­dos­tua.

– Ku­kaan ei hy­väk­sy seu­raa­vien vaa­lien, 2024, tu­lok­sia, ei­kä ole mi­tään kei­noa, et­tä nä­mä ih­mi­set Was­hing­to­nis­sa an­tai­si­vat Trum­pin tai R. F. Ken­ne­dyn voit­taa Val­koi­sen ta­lon. Kaik­ki tut­ki­muk­set osoit­ta­vat, et­tä Trump oli­si voit­ta­nut vuon­na 2020 il­man pos­ti­ää­nes­tyk­siä. De­mok­raa­tit ja­ke­le­vat ää­nes­tä­jien re­kis­te­röin­te­jä ei-kan­sa­lai­sil­le. Mer­rick ker­too kong­res­sil­le, et­tä ää­nes­tä­jä-tun­nuk­set ei­vät ole vält­tä­mät­tö­miä ja nyt ne uh­kaa­vat mi­tä ta­han­sa osa­val­ti­ota, jo­ka vaa­tii tun­nuk­sia ää­nes­tääk­seen, syr­ji­vä­nä.

Et voi nous­ta len­to­ko­nee­seen tai ajaa au­toa il­man va­lo­ku­val­lis­ta hen­ki­löl­li­syys­to­dis­tus­ta, mut­ta voit kyl­lä ää­nes­tää? Kaik­ki tä­mä on teh­ty vaa­lien peu­ka­loi­mi­sek­si. Ei ole mah­dol­lis­ta, et­tä nä­mä oli­si­vat rei­lut vaa­lit, ei­vät­kä he enää vä­li­tä pas­kaa­kaan sii­tä, mi­tä ää­nes­tät tai mi­tä ajat­te­let. He voit­ta­vat jo­ka ta­pauk­ses­sa.

ÄÄ­NI BI­DE­NIL­LE ON ÄÄ­NI KAIK­KEA SI­TÄ VAS­TAAN MI­TÄ AME­RIK­KA ON OL­LUT

Kos­ka se on ää­ni SY­VÄL­LE VAL­TI­OL­LE

Si­säl­lis­so­ta mis­sä ta­han­sa maas­sa seu­ra­si tyy­pil­li­ses­ti kah­ta te­ki­jää. Kun kan­sa ku­vit­te­lee elä­vän­sä de­mok­ra­ti­as­sa, ku­ten Roo­man ta­sa­val­ta, mut­ta vaik­ka ih­mi­set voi­vat ää­nes­tää, ker­ran val­las­sa,

joh­ta­jat te­ke­vät mi­tä ha­lu­avat.

Tä­mä on pal­jas­tu­nut Yh­dys­val­lois­sa, ja Bi­de­nin hal­lin­to on vie­nyt tä­män uu­siin kor­keuk­siin.

  1. Ze­lens­kyi va­lit­tiin Uk­rai­naan lu­pauk­sil­la rau­has­ta ja hän on teh­nyt päin­vas­toin.

Tä­mä on 1 te­ki­jä, jo­ka joh­ti kaik­kiin si­säl­lis­so­tiin kaut­ta his­to­ri­an.

  1. Toi­nen te­ki­jä oli, kun ih­mi­set ja­kau­tu­vat IDEN­TI­TEE­TIN ei­kä fi­lo­so­fi­an mu­kaan,

    • ku­ten ka­to­li­nen vs. pro­tes­tant­ti,
    • su­ni vs. shi­tie,
    • mus­ta vs. val­koi­nen,
    • mar­xi­lai­nen vs. ka­pi­ta­lis­ti.
    • jne.

Ny­ky­ään 40 pro­sent­tia de­mok­raa­teis­ta ei ää­nes­tä de­mok­raat­te­ja fi­lo­so­fi­an vaan IDEN­TI­TEE­TIN vuok­si. Sa­ma pä­tee myös re­pub­li­kaa­nei­hin.

Tä­mä on Was­hing­to­nin krii­si, jo­ka on tun­nis­ta­nut re­pub­li­kaa­nit, jot­ka ei­vät enää edus­ta fi­lo­so­fi­aa vaan ää­nes­tä­vät, kos­ka he ovat osa SY­VÄN VAL­TI­ON IDEN­TI­TEET­TIÄ 1 — siis RI­NO­ja. 2

Financial Times: Populism

Kun ih­mi­set ovat niin ja­kau­tu­nei­ta, ja ryh­mät al­ka­vat vi­ha­ta toi­si­aan ku­ten ti­lan­ne on ke­hit­ty­mäs­sä, sil­loin epäon­nis­tu­nut re­pub­li­kaa­ni­nen hal­li­tus­muo­tom­me EI edus­ta vä­häi­sin­tä­kään de­mok­ra­ti­aa, ja po­lii­ti­kot va­leh­te­le­vat Ze­lens­kyin ta­voin mi­tä ta­han­sa voit­taak­seen vaa­lit ja sen jäl­keen te­ke­vät mi­tä ha­lu­avat.

Tä­mä Lon­toon Fi­nan­ci­al Ti­me­sin vi­deo osoit­taa, kuin­ka de­mok­ra­ti­as­ta tu­li yh­täk­kiä po­pu­lis­mia, kos­ka ih­mi­set ää­nes­ti­vät Trum­pin kal­tais­ta val­ti­on ul­ko­puo­lis­ta hen­ki­löä,

ja po­lii­ti­kot oli­vat kau­huis­saan.

Tä­män vuok­si Yh­dys­val­lat ajau­tuu si­säl­lis­so­taan. Tä­mä kaa­va on tun­nis­ta­nut si­säl­lis­so­dat tu­han­sien vuo­sien ajan, hy­pä­ten esiin tie­to­ko­ne­mal­leis­tam­me, jot­ka ovat tar­kas­tel­leet kan­so­jen nou­sua ja ku­kis­tu­mis­ta. Ky­se ei ole ta­sa-ar­vos­ta tai va­ral­li­suu­den eros­ta. Ky­se on sii­tä, et­tä pe­rus­ta­van­laa­tui­nen

  • oi­keu­den­mu­kai­suus hei­te­tään ulos ik­ku­nas­ta val­lan saa­mi­sek­si.

JO­KAI­NEN yk­sit­täi­nen kau­pun­ki­val­tio, kan­sa­kun­ta tai val­ta­kun­ta on kaa­tu­nut, kun se on ylit­tä­nyt tä­män kyn­nyk­sen ja tul­lut hau­da­tuk­si yh­tei­seen hau­taan edel­tä­jien­sä kans­sa.

What kind of American Are You

Hen­ki­lö­koh­tai­ses­ti en us­ko, et­tä ne, jot­ka kont­rol­loi­vat Val­kois­ta ta­loa ja si­ten kaik­kia val­ti­on vi­ras­to­ja, sal­li­vat ke­nen­kään muun kuin Bi­de­nin voit­taa nä­mä vaa­lit. He ovat men­neet lii­an pit­käl­le, jot­ta ku­kaan voi­si ku­mo­ta hei­dän agen­daan­sa. Mi­nus­ta on hy­vin mie­len­kiin­tois­ta, et­tä

  • tä­mä elo­ku­va il­mes­tyy 12. huh­ti­kuu­ta 2024

kos­kien tu­le­vaa Ame­ri­kan si­säl­lis­so­taa.

I find it very curious that this movie comes out on April 12th on the future American Civil War

Yh­dys­val­tain si­säl­lis­so­ta al­koi to­si­asi­al­li­ses­ti

  • 12. huh­ti­kuu­ta 1861 (1861.279).

Jul­kai­su­päi­vä on siis his­to­ri­al­li­nen. Tie­to­ko­neem­me osoit­taa, et­tä Yh­dys­val­lat ei enää sei­so yh­te­näi­se­nä vuo­teen 2036.489 men­nes­sä.

Tie­to­ko­neem­me on en­nus­ta­nut, et­tä vuon­na 2024 kyl­ve­tään sie­me­net Yh­dys­val­to­jen lop­pua var­ten. His­to­ri­oit­si­ja Su­eto­niuk­sen mu­kaan Ca­esar sa­noi kuu­lui­san lau­seen­sa ālea iac­ta est (“ar­pa on hei­tet­ty”). Toi­sin sa­no­en nop­pa on hei­tet­ty. Tä­män tie­to­ko­neem­me on en­nus­ta­nut vuo­del­le 2024. Tuon kään­ne­koh­dan tark­ka ajan­koh­ta on

(ar­pa on hei­tet­ty)
4. / 5. syys­kuu­ta 2024.

Di­ce ha­ve been cast.


  1. Iden­ti­teet­ti.

    Täs­sä­kö avain tu­le­vien so­tien vält­tä­mi­seen: iden­ti­tee­tin ja fi­lo­so­fi­an ero. Oli­si­ko val­tio ja iden­ti­teet­ti ero­tet­ta­va toi­sis­taan sa­mal­la ta­voin, kun ny­ky­ään, ai­na­kin te­ori­as­sa, val­tio ja us­kon­to on ero­tet­tu toi­sis­taan. Siel­lä mis­sä so­di­taan, siel­lä ih­mi­siä vai­no­taan us­kon­non pe­rus­teel­la; siel­lä us­kon­to on vi­hol­li­sen ul­koi­nen tun­nus­merk­ki.

    Pi­täi­si­kö kaik­kien vi­hol­li­suu­den tun­nus­merk­kien käyt­tö kiel­tää val­ti­ol­ta?

  2. RI­NO = Re­pub­li­kaa­ni vain ni­mel­li­ses­ti Republican In Name Only
    on hal­ven­ta­va ter­mi, jo­ka viit­taa re­pub­li­kaa­nien eh­dok­kaa­seen, jon­ka po­liit­ti­sia nä­ke­myk­siä ei pi­de­tä tar­peek­si puo­lu­een lin­jan mu­kai­si­na. Ter­mi ku­vas­taa laa­jem­paa ide­olo­gis­ta tais­te­lua puo­lu­een si­säl­lä, eri­tyi­ses­ti nii­den kes­kuu­des­sa, jot­ka sa­mais­tu­vat kon­ser­va­tii­vi­sem­piin tai oi­keis­to­lai­siin ryh­mit­ty­miin.

    po­li­ti­cal­dic­ti­ona­ry.com/words/ri­no/



Leave a comment

Design a site like this with WordPress.com
Get started